Hvidt telt fra Njor's

Leje af borde og stole København

Søger du et sted, hvor du kan leje borde og stole til din næste fest? Så er du kommet til den rette hjemmeside. Hos Njor’s Festservice udlejer vi borde og stole til fester og andre arrangementer i København og omegn.

Book borde og stole her

Ønsker du at leje af borde og stole til din næste fest i København eller omegn? Kontakt os på telefon 44 61 60 23, udfyld vores kontaktformular eller bestil direkte online via vores bestillingssystem.

Se priser og bestil online her

 

Vores borde

Vi har et stort udvalg af borde i forskellige størrelser. Flere af vores borde kan både anvendes inden- og udendørs, så der er mulighed for at finde et bord til din fest, hvor end den skal afholdes. Du kan blandt andet leje runde borde, rektangulære borde, cafeborde, borde/bænke sæt og barborde.

Vores stole

Vi udlejer flere forskellige varianter af stole. I vores udvalg af stole finder du blandt andet stabelstole, wienerstole, cafestole og eksklusive guldstole. Ud over selve stolene udlejer vi også hynder til klapstole og stoleovertræk til cafestole. Hynderne er med til at give dine gæster en ekstra god siddekomfort, mens stoleovertrækket giver et mere indbydende indtryk.

Har du spørgsmål til leje af borde og stole?

Så er du velkommen til at kontakte Njor’s Festservice på telefon 44 61 60 23 eller njors@njors.dk. Njor’s Festservice er det perfekte sted at leje borde og stole til din næste fest i København eller omegn. Vi kan også tilbyde serviceudlejning i nordsjælland, hvis du har brug for mere end bare borde og stole.

Forskellige borde og stole

Bænke og telt udlejet af Njors Borde og stole udlejet af Njors

Sidebar

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 44 61 60 23, eller via formularen her på siden.

Bestil smørrebrød her!

Kontakt os

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os