Hvidt telt fra Njor's

Vi holder ferielukket i uge 29+30+31

 

Njor’s Smørrebrød i Måløv, ved Ballerup

Hos Njor’s Smørrebrød lægger vi vægt på høj kvalitet og service. Vi ønsker at give vores kunder en smagsoplevelse ud over det sædvanlige, og vi har derfor altid gode og friske råvarer i centrum. Vi har en lækker salatbar og fremstiller frisksmurt smørrebrød, sandwich og bagels hele dagen. Ved større bestillinger leverer vi gerne direkte til døren lige meget, om du har bestilt smørrebrød til Ballerup eller til København.

Bestil smørrebrød Ballerup her

Bestil dit smørrebrød online ved at klikke på knappen herunder, eller ring til os for bestilling på telefon 44 61 60 23.
OBS: Online bestilling skal ske min. 2 dage før afhentning, ellers ring gerne til os for bestilling.

Se priser og bestil online her

 

Håndmadder og smørrebrød

Vi sælger et bredt udvalg af håndmadder og smørrebrød med forskelligt pålæg i vores butik i Måløv. I vores sortiment finder du blandt andet håndmadder og smørrebrød med æg og rejer, fiskefilet med remolade, flæskesteg med rødkål, røget laks og Dyrlægens Natmad. Du kan se vores store udvalg herunder, hvor du også kan bestille dine smørrebrød til Ballerup, København eller omegn.

Besøg vores butik i Måløv

Vores butik har åbent tirsdag til fredag fra kl. 7:30 til kl. 14:30, lørdag og søndag kun mod forudbestilling.

Du finder vores butik på adressen:
Liljevangsvej 6A
2760 Måløv

Vi har mange kunder fra Ballerup og Smørum

Ønsker du at bestille over hjemmesiden?

Så beder vi dig være opmærksom på, at bestillinger over hjemmesiden skal ske mindst 2 hverdage før ønsket levering. Det er nemt og hurtigt at bestille smørrebrød på vores hjemmeside. Du vælger, hvilke smørrebrød, du ønsker, hvorefter du udfylder dato, tidspunkt og adresse. Ønsker du at få leveret dine smørrebrød til Ballerup eller en anden by? Så er det også her, at du noterer den ønskede leveringsadresse.

Sidebar

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 44 61 60 23, eller via formularen her på siden.

Bestil smørrebrød her!

Kontakt os

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os