Hvidt telt fra Njor's

Om Njor’s Festservice

Når vi siger alt til festen, så mener vi det! Hos Njor’s Festservice kan du bestille alt lige fra mad og drikke til det afsluttende festfyrværkeri. Det er derfor kun nødvendigt at ringe ét sted hen, når du skal arrangere din fest – det gør planlægningen meget mere overskueligt.

Det er nemt og bekvemt at bestille hos Njor’s Festservice, og vi leverer det hele lige til døren.

Leverandør til alle slags fester

Vi står klar til at hjælpe dig med dit arrangement, hvad enten det drejer sig om en familiefest, reception, bryllupsfest, konfirmation, firmafest, barnedåb eller en hvilken som helst anden fest.

Du er velkommen til at ringe eller skrive til os for muligheder og gode ideer til din fest. Så sammensætter vi en individuel løsning til dig til en konkurrencedygtig pris.

Hos os kan du få alt til festen

Du kan via vores online bestillingssystem bestille et bredt udvalg af effekter til din fest. Du kan blandt andet bestille maden, pølsevogne, telte, service, hoppeborge, slushicemaskiner, softicemaskiner, fadølsanlæg, borde og stole – gå ind på siderne omhandlende, det du søger og klik på link til bestilling.

Om indehaver Flemming Njor

Indehaver Flemming Njor er uddannet kok og har mere end 10 års erfaring inden for restaurantfaget. I 2001 startede Flemming på opfordring Njor’s Festservice, der siden opstarten har kørt med stor succes. I februar 2002 udvidede Njor’s Festservice, da firmaet overtog Aage og Anemaries ”Alt til festen”.

Bestil alt til din fest her

Ønsker du at bestille mad ud af huset, effekter til din fest, eller ønsker du yderligere informationer? Så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 44 61 60 23 eller via vores mail njors@njors.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Sidebar

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 44 61 60 23, eller via formularen her på siden.

Bestil smørrebrød her!

Kontakt os

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os