Hvidt telt fra Njor's

Teltudlejning – København, Nordsjælland, Sjælland

Alt i teltudlejning på hele Sjælland. Vi er specialister i teltudlejning, særligt til København og Nordsjælland. Njor’s Festservice udlejer telte i mange forskellige størrelser, der kan leveres både med og uden gulv. Derudover tilbyder vi et stort udvalg af tilbehør, der danner rammerne for en vellykket fest.

Hør mere om vores teltudlejning

Vi har leveret de rette rammer til mangen en havefest i Charlottenlund, Hellerup, Gentofte og på Frederiksberg. Vil du høre mere om teltudlejning København og Nordsjælland? Kontakt os i dag på telefon 44 61 60 23 eller bestil et telt via vores online bestillingssystem.

Se priser på vores teltudlejning og bestil online her

 

Bordopsætning

Stort udvalg af telte til udlejning

Hos Njor’s Festservice finder du telte med en kapacitet fra 27 personer og helt op til 2.000 personer. En stor del af vores telte kan sammenbygges, så det er muligt at bruge et lille telt til velkomst, dansegulv, gaderobe eller hvad man ønsker. Alle vores priser er inklusiv opsætning og nedtagning.

I vores tilbehør til teltene finder du blandt andet:

  • Fadølsanlæg
  • Gasvarmeovne
  • Lysekroner
  • Lyskæder
  • Garderobestativer
  • Bøjler
  • Barer
  • Og meget mere

Njor’s Festservice holder til i Måløv, men vi tilbyder festtelt udlejning på hele Sjælland. Vores kunder befinder sig dog primært i København og Nordsjælland. Du kan også leje fadølsanlæg, og du kan købe plastkrus og plastkander til konkurrencedygtige priser. Det behøver ikke koste en bondegård at holde en lækker fest, og ved at leje gennem os, kan du trygt slippe alle bekymringer – vi står for det hele.

Vi har både store og små telte til udlejning

Telt lejet fra Njors

Hvad skal du være opmærksom på?

For at være sikker på, at der er nok plads til opsætning af teltet, er det en fordel, at der er mindst 50 cm frit areal rundt om teltet. Hvis det ikke er muligt, kan man godt nøjes med netop det areal, som teltet fylder, da vores telte er produceret med et letmetal skelet.

Vi gør opmærksom på, at hvis du skal afholde et teltarrangement med over 150 gæster, kræver det brandmyndighedernes godkendelse. Vi holder os hele tiden ajour med de gældende regler inden for udlejning af telt, så vi kan rådgive vores kunder bedst muligt.  Ved spisearrangementer beregnes normalt 1 m2 pr. person.

Sidebar

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 44 61 60 23, eller via formularen her på siden.

Bestil smørrebrød her!

Kontakt os

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os