Hvidt telt fra Njor's

Fadølsanlæg leje København, Rodeotyr, Hoppeborge m.m.

Ønsker du at holde en fest, hvor der er mulighed for aktiviteter? Så har Njor’s Festservice et stort udvalg af produkter, der kan være med til at gøre din fest lidt sjovere. Vi har blandt andet rodeotyrer, hoppeborge, pølsevogne og fadølsanlæg. Se vores store udvalg af produkter her på siden.

Book fadølsanlæg eller rodeotyr her

Har du spørgsmål eller fuldstændigt styr på, hvad du skal bruge? Ring til Njor’s Festservice i dag på telefon 44 61 60 23 udfyld vores kontaktformular eller book dine aktiviteter nemt og bekvemt via vores online bestillingssystem, hvor du kan leje fadølsanlæg København, bestille jukeboxe, slushicemaskiner, softicemaskiner, popcornmaskiner og meget andet.

Se priser og bestil online her

 

Rodeotyr og hoppeborg

En rodeotyr er altid et festligt indslag til en fest for både børn og voksne. Vi tilbyder flere forskellige udgaver af rodeotyren, der alle kan indstilles i sværhedsgrad, så både børn og voksne kan prøve en tur.

Af hoppeborge har vi et bredt udvalg i flere størrelser. Vi har de traditionelle kendte hoppeborge og hoppeborge med blandt andet bordfodbold, basket og actionbane.

service lejet af Njors

Fadølsanlæg leje København

Hos Njor’s Festservice er det muligt at leje et fadølsanlæg til din fest. Vi tilbyder fadølsanlæg med en og to haner, der begge er inklusiv kulsyre. Hvis det ønskes, kan du leje en bar i forbindelse med leje af fadølsanlægget. Vi sælger også ølkrus og ølkander i plastik.

Pølsevogn og Shawarmavogn
Popcorn, slushice og softice

Vil du kunne servere noget lækkert til dine gæster i løbet af festen? Så lej en popcorn, slushice- eller softicemaskine hos Njor’s Festservice. Vi har, ud over maskinerne, alt hvad der skal bruges af tilbehør til maskinerne såsom bægre, drys, sugerør, softicemix og popcornkræmmerhus.

Hør mere om vores forskellige produkter og udlejning af fadølsanlæg

Ønsker du yderligere informationer om for eksempel vores rodeotyrer, hoppeborge, popcornmaskiner eller fadølsanlæg, så tøv ikke med at kontakte os på 44 61 60 23 eller njors@njors.dk eller via vores kontaktformular.

Sæt prikken over i’et med et fadølsanlæg

Gør festen lidt sjovere: Lej et lækkert fadølsanlæg og fustage til en billig pris. Vi har udgaver med både én og to haner (begge er med CO2 flasker), og du kan også leje en bar til, så der er god plads til ekstra fustager. Hos Njor’s har vi alt til festen, og udlejning af fadølsanlæg er blot en af de mange services, vi tilbyder.

Sidebar

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 44 61 60 23, eller via formularen her på siden.

Bestil smørrebrød her!

Kontakt os

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os