Hvidt telt fra Njor's

Mad ud af huset Ballerup, Værløse og Herlev

Njor’s Festservice er et professionelt cateringfirma, der leverer mad ud af huset i Ballerup, Herlev og Værløse. Vi har menuer og buffeter til mange forskellige begivenheder. Du kan blandt andet finde en bryllupsmenu, konfirmationsmenu, nytårsmenu, julefrokostmenu, brunch buffet, sommerbuffet og meget mere i vores udvalg.

Bestil mad ud af huset her

Ønsker du at bestille mad ud af huset i Værløse, Ballerup eller Herlev? Kontakt os i dag på telefon 44 61 60 23.

Er der ikke en menu, der falder i din smag?

Så sammensætter vi gerne en menu specielt til dig. Det eneste du skal gøre er at kontakte os, og fortælle os om dine ønsker til menuen. Så finder vi fællesskab en menu, der passer til din smag. Hvis du ønsker speciel mad, såsom vegetarmad eller mad til gæster med diabets, tilbyder vi selvfølgelig også det.

Du kan se vores catering menuer her. Vi kan også tilbyde julefrokost ud af huset.

Bestil alt til din fest

Hos Njor’s Festservice tilbyder vi meget mere end mad ud af huset i Herlev, Værløse og Ballerup. Vi har nemlig alt det udstyr, der skal til, for at skabe en succesfuld fest. Vi udlejer blandt andet telte, service, borde og stole, jukebokse, fadølsanlæg, pølsevogn, hoppeborge og meget mere. Du kan se vores store udvalg af produkter her på hjemmesiden. Ønsker du at få et samlet tilbud på både mad og udstyr, sammensætter vi gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Husk at vi også

Få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 44 61 60 23, hvor vi ud fra dine ønsker og behov sammensætter et godt tilbud. Vi har konkurrencedygtige priser på mad ud af huset i Ballerup, Herlev og Værløse og leverer gerne det bestilte mad på din adresse.

Sidebar

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 44 61 60 23, eller via formularen her på siden.

Bestil smørrebrød her!

Kontakt os

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os