Hvidt telt fra Njor's

Teltudlejning i Roskilde og omegn

Hos Njor’s Festservice udlejer vi mange forskellige størrelser telte, som leveres både med og uden gulv. Derudover kan vi også tilbyde et stort udvalg af det tilbehør, der er med til at danne rammerne for en vellykket fest. Vi kan levere alt fra fadølsanlæg, gasvarmeovne, lyskæder, gaderobestativer, bøjler til barer.

Hør mere om teltudlejning i Roskilde og omegn her

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde, når det gælder teltudlejning i Roskilde og omegn? Så kontakt os på telefonnummer 44 61 60 23 eller gå ind og bestil et telt via vores online bestillingssystem.

Se priser og bestil online her

 

Stort og varieret udvalg af telte

Hos os finder du alt fra så til store telte. Vi udlejer telte med en kapacitet fra bare 27 personer og helt op til 198 personer. Mange af de telte vi har kan sammenbygges, så du for eksempel kan bruge et lille telt til velkomst eller garderobe, hvorfra man kan gå videre ind i et større telt, hvor selve festen holdes.

Alle vores priser på teltudlejning er inklusiv opsætning og nedtagning.

Husk, når du lejer telt til fest

Det er selvfølgelig vigtigt, der er nok plads til opsætning af teltet. Her er det en fordel, at der er mindst 50 cm friareal rundt om teltet. Hvis der ikke er det, kan det godt lade sig gøre at opsætte teltet på netop det areal, som teltet fylder, men kun fordi vores telte er produceret med et skelet af letmetal. Ved spisearrangementer beregnes normalt 1 m2 pr. person.

Vi skal desuden gøre opmærksom på, at et teltarrangement med over 150 gæster, kræver brandmyndighedernes godkendelse. Denne godkendelse skal du selv sørge for at indhente. Hos Njor’s Festservice holder vi os hele tiden ajour med de gældende regler på området, så vi kan rådgive vores kunder bedst muligt.

Kontakt os, og hør mere om teltudlejning i Roskilde

Har du brug for yderligere information omkring teltudlejning i Roskilde eller omegn? Så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 44 61 60 23, sende en mail til njors@njors.dk eller udfylde vores kontaktformular.

Sidebar

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 44 61 60 23, eller via formularen her på siden.

Bestil smørrebrød her!

Kontakt os

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os