Hvidt telt fra Njor's

Julefrokost ud af huset i Ballerup og omegn

Søger du efter et tilbud på julefrokost ud af huset i Herlev, eller et tilbud på julefrokost ud af huset i Værløse? Så er du kommet til den rette side. Njor’s Festservice leverer mad ud af huset til julefrokoster og tilbyder flere forskellige menuer. Vi leverer gerne den bestilte mad til døren, og hvis det ønskes, er det også muligt at leje service til din julefrokost hos os.

Vil du have et godt tilbud på julefrokost ud af huset i Ballerup, Værløse, Herlev eller omegn? Kontakt os i dag på telefon 44 61 60 23 og få et uforpligtende tilbud.

Vælg den menu, du ønsker

Hos Njor’s Festservice tilbyder vi fem forskellige julefrokostmenuer. Der er derfor stor mulighed for at finde en menu, der passer til dine ønsker. Vores mindste menu indeholder 8 retter, hvor vores største menu indeholder 14 retter. Du kan se, hvilke retter der indgår i hver enkelt menu under fanen Catering, hvor priserne på de enkelte menuer også fremgår.

Det er nemt at bestille julefrokost ud af huset hos Njor’s Festservice

Hvis du ønsker at bestille en julefrokost ud af huset i Herlev, Værløse eller Ballerup, er det nemt selv at foretage bestillingen på vores hjemmeside. Du skal blot vælge den menu, du ønsker at bestille, hvorefter du kan udfylde din adresse, betalingsoplysninger og den ønskede leveringsdato. Hvis du har problemer med din bestilling, så kontakt os gerne telefonisk.

Kontakt Njor’s Festservice

Har du spørgsmål til vores service, eller vil du gerne bestille en julefrokost ud af huset i Værløse, Ballerup, Herlev eller omegn? Så kontakt os på telefon 44 61 60 23, njors@njors.dk eller via vores kontaktformular.

Sidebar

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 44 61 60 23, eller via formularen her på siden.

Bestil smørrebrød her!

Kontakt os

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os