Hvidt telt fra Njor's

Nytårsmenu ud af huset

Vil du gerne slutte årets sidste dag af med et lækkert måltid? Og vil du samtidig gerne kunne nyde aftenen frem for at skulle stå i dit køkken? Så bestil en nytårsmenu fra Njor’s Festservice. Vi tilbyder nytårsmenu ud af huset i Ballerup, Herlev, Værløse og hele Storkøbenhavn. Vores nytårsmenu består af en forret, mellemret, hovedret og dessert, der tager omkring 30. minutter at lune og anrette.

Ønsker du at bestille en nytårsmenu ud af huset i Værløse, Herlev, Ballerup eller resten af Storkøbenhavn? Kontakt os på tlf. 44 61 60 23.

Hvad består vores nytårsmenu af?

Vores nytårsmenu indeholder forret, suppe, hovedret og dessert og det er også muligt at bestille børnemenu. Vores nytårsmenu bliver altid fremstillet af friske råvarer i en høj kvalitet. Du kan se hele indholdet af vores nytårsmenu her på hjemmesiden – se den aktuelle menu her.

Vi har alt til festen

Mangler du noget til festen, er der stor chance for, at du også kan finde det hos os. Vi udlejer forskellige stole og borde, hvis du skal have flere gæster til festen, end du selv har siddepladser til. Derudover udlejer vi også alle former for service såsom sovseskåle, tallerkner, glas, bestik, lysestager, serveringsfade og meget mere. Kontakt os gerne og få et samlet tilbud på service og en nytårsmenu ud af huset i Herlev, Ballerup, Værløse eller resten af Storkøbenhavn.

Sidebar

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 44 61 60 23, eller via formularen her på siden.

Bestil smørrebrød her!

Kontakt os

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os